Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

"En önemli görevimiz olan Milli Eğitim’de mutlaka başarılı olmak zorundayız. Ancak bu şekilde bir ulus aydınlığa kavuşabilir. "
Mustafa Kemal ATATÜRK

Sevgili Gençler,
Sırtınızda ağır yükler, büyük sorumluluklar taşıdığınızın farkındayız. Sizler Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ni emanet ettiği bireylersiniz. Geleceğe umutla bakmamızı sağlayan sizlerden beklentimiz büyük; ancak bu yolun ne kadar zor olduğunun farkındayız ve bütün çabamız, sizi bu yolda yalnız bırakmamak. Bu farkındalıkla Bahçeşehir Okulları’nı seçmiş olmanız, hedefleriniz doğrultusunda attığınız en büyük ve doğru adımdır; çünkü Bahçeşehir Okulları’nın amacı, bilim ve teknikte çağa ayak uydurabilen, yabancı dilleri etkin ve doğru şekilde kullanabilen, sorumluluk bilinci gelişmiş, duyarlı, davranışlarını içselleştirmiş, sağlıklı düşünebilen, mutlu gençler yetiştirmektir.

Değerli Velilerimiz,
Yetkin öğretmen kadromuz ve özverili personelimizle, çocuklarınızın geleceğini güvenle emanet edebileceğiniz bir kurumuz.

Dünya Okulu olma misyonuna sahip kurumumuzda çocuklarınız,  ders dışı etkinliklerle kendilerini geliştirebilen, yabancı dil eğitimimiz sayesinde dünyadaki tüm akranlarıyla iletişim kurabilen, her konuda soru sorabilen, akademik ve sosyal yeterliliğe sahip bireyler olacaklardır.

Bizlere olan güveninizi boşa çıkarmayacağımızı başarılarımızla sizlere kanıtladık, daha da gelişeceğimize dair inancımızsa sonsuz.

Sevgi ve Saygılarımla,

&